Водата во градскиот водовод исправна за пиење

ЈП ВОДОВОД Охрид ги известува граѓаните дека по извршените дополнителни анализи на водата за пиење од страна на ЈЗУ ЦЈЗ Охрид и добиените резултати, исправна за пиење е водата од градски водовод во и околу мерно место Студентски дом „Никола Карев“ и населба Охридати.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани