Закажана седницата за референдум во Дебрца

Претседателт на Советот на општина дебрца Даниел Огненоски го закажа продолжението на седвнивата на кое ќе се носи одлука за изградбата на регионалната депонија во селото Годивје.

 

-Ги повикувам советниците од СДСМ и ВМРО ДПМНЕ на координативна седница во петок на 28.7.2017 во 12.00 čасот во просториите на општина Дебрца.
Координативната седница ја свикувам со цел да изградиме и заземеме заеднички став околу студијата за регионална депонија на подрацјето на насата општина.Да донесеме одлука дека не сакаме регионална депонија во Дебрца, вели претседател на советот на опстина Дебрца Даниел Огненоски

Social profiles