Затвореник избегал од струшкиот затвор

Затвореникот, ноќта ја искористил за бегство.

Според соопштението од Канцеларијата за односи со јавноста при СВР Охрид, „на 22.05..2019 во полициската станица во Струга, овластено службено лице од казнено поправна установа-затвор Струга, пријави дека на 21.05.2019 година во 21 часот и 50 минути, од затворот избегал С.А. кој бил на издржување на затворска казна“.
– Полициската станица од Струга презема мерки за пронаоѓање на затвореникот, информира портпаролот на СВР Охрид, Стефан Димоски.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани