Заврши третото издание на Охрид вино фест

Заврши третиот  Вински фестивал во Охрид. Многу забава, голем број посетители, промоција на македонските вина но и навестување на плодна туристичка сезона.

Третата и последна вечер од Охридскиот вински фестивал помина во прекрасна атмосфера.
Презадоволен сум од начинот на кој се развива Ohrid wine festival и тоа што од година во година оваа манифестација се надоградува, збогатува и прераснува во сериозен фестивал кој привлекува голем број гости, а нуди забава и за охриѓани, напиша градоначалникот Кирил Пецаков.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани