Завршна фаза од реконструкцијата на „7 ми Ноември“

Започна завршната фаза од реконструкцијата на улицата 7. Ноември.

-„Таму започнаа активности за гребење на постоечкиот асфалт, по што следуваат подготовките за асфалтирање.
Претходно на оваа улица се постави нова канализациона мрежа, се реконструираа тротоарските површини и велосипедски патеки и се постави ново осветлување“, информира градоначалникот Пецаков.

Social profiles