ИПА Охрид одржа едукативна работилница со Здружението на глуви и наглуви

Полициски службеници од СВР Охрид-припадници на Интернационалната полициска асоцијација, на отсекот за превенција и на полициската станица за безбедност во патниот сообраќај, на теми од областа на сообраќајот, одржаа едукативни...

ФОТО: Здружението на пчелари одбележа 50 години постоење

Синоќа во општинската сала Здружението на пчелари Охрид одбележа половина век постоење. Пред присутните се обрати претседателот на здружението Наум Трпчески. -Идејата за формирање организација која ќе се грижи за...

Завршна фаза од реконструкцијата на „7 ми Ноември“

Започна завршната фаза од реконструкцијата на улицата 7. Ноември. -„Таму започнаа активности за гребење на постоечкиот асфалт, по што следуваат подготовките за асфалтирање. Претходно на оваа улица се постави нова...
Social profiles