Земјотрес повторно ги вознемири охриѓани

Ноќеска во 2 20 минути земјотрес ги вознемири охриѓани.

Потресот беше со амгнитуда од 3,8 степени по Европската сеизмичка скала. Епицентарот на земјотресот е на четири километри од Мислешево на длабочина од 2 км. Земјотресот беше почуствуван и во Струга.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани