Во Косел се гради детско игралиште

Започнаа градежни активности за изградба на детско игралиште во Косел.
Во моментов се работи на партерно уредување, по што ќе следува поставување на соодветни детски реквизити.
Средствата за иградба на игралиштетот се обезбедени од буџетот на Општина Охрид.

Можно е да е слика од 2 луѓе и трева

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани