Еднократна финансиска помош за семејствата со деца со попреченост

Денес се познати резултатите, по објавените јавни повици за финансиска поддршка за семејствата кои имаат деца со тешка попреченост на училишна возраст и лице кое е згрижено во згрижувачко семејство на територијата на општина Охрид.

Во приложените табели се имињата на граѓаните корисници на еднократната финансиска помош.

Еднократна финансиска помош е одобрена за 11 деца.

Листата тука

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани