Започнува хортикултурно уредување на улицата „7 ми Ноември“

Се нанесува плодна земја ул.,,7-ми Ноември” каде ќе се формираат хортикултурни содржини.

-Во склоп на градежните активности за реконструкција на улица,,7-ми Ноември”, екипите на Ј.П.,,Охридски Комуналец” започнаа со првата фаза од делот на хортикултурно уредување на оваа улица
По налог на Општина Охрид, на локациите каде се предвидени зелени хортикултурни содржини се нанесува плодна земја, информираат од ЈП Охридски Комуналец.

Можно е да е слика од 4 луѓе

Можно е да е слика од 1 лице, комбајн и текст

Можно е да е слика од 5 луѓе

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани