За 8 ми Март бесплатен третман во Нуга Бест !

Нуга Бест Охрид со подароци за Мегународниот ден на жената. Бесплатен третман за жени!

-На сите припаднички на понежниот пол им го честитаме Денот на жената 8 ми Март. По тој повод нашата компанија обезбедува бесплатен третман. Ве покануваме да уживате во нашите услуги“, пишуваат од Нуга Бест Охрид.

Можно е да е слика од еден или повеќемина и текст кој вели „NUGABEST биди горда што си жена, мудра, храбра и силна a истовремено нежна и внимателна! бесплатен третман по повод 8ми март на сите припаднички на понежниот пол им го честитаме празникот 8ми март. по TOJ повод нашта компанија обезбедува бесплатен третман. BE покануваме да уживате во нашите услуги! 076-748-36 - nugabest.mk“

Закажете термин на 076 748 363

Повеќе за Нуга Бест прочитајте тука 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани