Казни за возачи кои управувале со поголема брзина од дозволената

Казни за возачи кои управувале со поголема брзина од дозволената.

На 08.12.2022 во периoдот од 09.00 до 14.00 часот на подрачјето на СВР Охрид биле спроведени засилени сообраќајни контроли. Притоа, полициските службеници затекнале и санкционирале 89 возачи кои управувале моторно возило со брзина поголема од дозволената (Охрид-29, Струга-44, Кичево- 05, Дебар-11), информираат од МВР.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани