Поради асфалтирање затворена улицата „Марко Цепенков“ во Охрид

Се известуваат сите учесници во сообраќајот  дека на  ден  17.06.2023 година (Сабота) ќе се врши асфалтирање и ќе биде затворена за сообраќај  улицата „Марко Цепенков“ – потег од кружна крстосница со ул. „Момчило Јорданоски“, до кружна крстосница со ул. „Питу Гули“.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани