Премиера на претставата „Чекајќи го Годо“

НУ Центар за култура “Григор Прличев”-Охрид / Народен театар Охрид
Претстава “Чекајќи го Годо” – Семјуел Бекет
Режија Сашо Миленковски
ПРЕМИЕРА, петок 27.10.2023 година, почеток во 20.00 часот, карти по цена од 250 денари на билетара при Центарот за култура.

Можно е да е слика од 9 луѓе
Играат:
Владимир – Стрезо Стаматовски,
Естрагон – Никола Тодороски,
Лаки – Павел Маслов,
Поцо – Филип Кипровски
Момчето – Ангел Ристоски, Бојан Трајкоски, Горазд Ѓорески
Директор, Горан Симоноски
Дизајн на сцена, костими и рекламен материјал Владимир Симоновски
Инспициент, Филип Ангеличин – Жура
Драматург, Кристина Тодороска Петреска
Дизајн на светло, Борис Велјаноски

Можно е да е слика од 4 луѓе и луѓе танцуваат

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани