Самоиловата тврдина „блесна“ во боите на ретките

По четврт пат Самуиловата тврдина прва во светот светна во боите на ретките болести. Како дел од кампањата „Ги запознаваме ретките болести“ ќе се осветлат голем број објекти, културно историски, образовни и јавни институции. Целта е да се зголеми свесноста и емпатијата за лицата кои се соочуваат со ретки дијагнози.

Во боите на ретките светна и ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“.

Можно е да е слика од осветлување и улица

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани