Се асфалтираат улиците во село Орман

Денеска се одвиваат активности за асфалтирање на локални улици во село Орман.
Во рамки на зафатот предвидено е да се асфалтираа во должина од 500 метри и ширина од 3 метри.
Средствата за овој зафат се обезбедени од буџетот на Општина Охрид, информира градоначалникот Пецаков.

Можно е да е слика од пат

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани