Прибе ќе предава во Охрид

Во петок во Охрид доаѓа Ранјхард Прибе, раководителот на комисијата која во име на ЕУ во 2015 година го подготви списокот на неопходните реформи што земјава треба да ги преземе...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани