Димоски: СВР Охрид не повикува и не презема мерки за евакуација

Во врска со денешните зачестени гласини дека СВР Охрид презема мерки за евакуација на граѓани, пред малку соопштение испрати портпаролот на СВР Охрид, Стефан Димоски. Портпаролот категорично ги итфрли таквите...
Social profiles