И во Охрид ќе се издаваат документи во две смени

Министерството за внатрешни работи извести дека започнувајќи од  10.07.2017 година заклучно со 31.08.2017 година Отсеците за управни работи Битола, Велес, Куманово, Охрид, Струмица, Тетово и Штип ќе работат во две...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани