Отворена полициска канцеларија во Пештани

Со цел зајакнување на партнерскиот однос со граѓаните, излегување во пресрет на нивните потреби од безбедносен карактер и навремено решавање на безбедносните предизвици и состојби, СВР Охрид отвори полициска канцеларија...

„Помалку автомобили,помалку гужва“ доби подршка од ОСБСП

Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот на патиштата на град Охрид, целосно ја подржува иницијативата на охридското „Супер радио“ за почеток на акцијата „Помалку автомобили, помалку гужва“. (more…)
Social profiles