Илинденска честитка од СВР Охрид до граѓаните

По повод 2 Август-Илинден, националниот празник на Република Македонија, прославувајќи ги двата историски Илиндена-114 години од Илинденското востание и 73 години од АСНОМ, СВР Охрид до сите граѓани упати искрени...
Social profiles