Политички препукувања за канализацијата во Лескоец

Неспособната и неодговорна локална власт предводена од Никола Бакрачески и ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на локалните избори повторно манипулира со жителите на Лескоец. Соочени со стравот од пораз на локалните избори,...

Најмногу охриѓани и битолчани извршиле увид во Избирачкиот список

Во тек е јавниот увид во Избирачкиот список за Локалните избори 2017, а до 29 август, според информациите објавени на веб-страната на Државната изборна комисија (ДИК) увид во списокот во...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани