ОХРИД ГО ОДБЕЛЕЖА СВЕТСКИОТ ДЕН БЕЗ АВТОМОБИЛИ

Во организација на Секторот за заштита на животната средина и управување со отпад при општина Охрид и Општинскиот совет за безбедност во сообраќајот, денес беше одблежан светскиот ден без автомобили....
Social profiles