Во Вевчани ќе се конституира локално собрание на млади

Известување за објавен Јавен повик на општина Вевчани за формирање на иницијативен одбор за конституирање на локално собрание за млади. Согласно член 17 од Законот за младинско учество и младински...

Поради дефекти прекин во водоснабдувањето

Поради дефекти прекин во водоснабдувањето. Поради два одделни настанати дефекти на водоводната мрежа, денес од 09:00 часот, повеќе часа без вода ќе бидат корисниците на улиците: „АСНОМ“, „Галичица“, „Никола Карев“...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани