Уапсени четири лица, оштетиле инвентар во угостителски објект и полициско возило

Уапсени четири лица, оштетиле инвентар во угостителски објект и полициско возило. На 11.06.2024 во 19.10 часот во угостителски објект на булевар „Железничка“ во Охрид, полициски службеници од СВР Охрид ги...

За прв пат организира богата културно-забавна програма посветена на најмладите

Преку проектот „За сите деца“, Општина Охрид за прв пат организира богата културно-забавна програма посветена на најмладите охриѓанчиња и најмладите гости кои летуваат во нашиот град. На различни локации на...

Започна реновирање на Интерно одделение при охридската болница

После 45 години, започна реновирање на одделот за внатрешни заболувања со пнеумофтизиологија при ЈЗУ Општа болница Охрид. Интерното одделение при ЈЗУ Општа болница Охрид претставува регионален центар за општа и...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани