И овој празничен викенд Охрид преполн со туристи

На календарскиот почеток  на летото Охрид преполн со туристи. И овој празничен викенд солидна исполнетост бележат и хотелите на брегот на Охридското Езеро но и приватното сместувањ . Најбројни се...

Заврши третото издание на Меѓународниот турнир „Колибри 2024“

Заврши третото издание на Меѓународниот турнир „ Колибри 2024“. На едно место собрани деца од различни култури и средини, среќни и насмеани детски лица и многу позитивна енергија. Благодарност до...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани