Кампањата „Јас внимавам“ овој месец во Охрид

Кампањата „Јас внимавам“ иницирана од компанијата ОКТА, со поддршка на Министерството за внатрешни работи, овој месец своите активности за поголема безбедност во сообраќајот ги насочи кон заморот како причина за...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани