ОХРИД ЅОЅ против патишта во НП Галичица

Граѓанската иницијатива Охрид ЅОЅ имаше свое обраќање на 41 седница на Комитетот за светско наследство на УНЕСКО во Краков, Полска каде што беше поканета да присуствува како единствена организација-набљудувач од...
Social profiles