Обука за охридските фирми- Како да го подобрат бизнисот?

Здружение на граѓани „Центар за климатски промени“ – Гевгелија, подружница Охрид во соработка со Општина Охрид во рамките на проектот „Поддршка на прекугранично претприемништво/Транснационален бизнис консултант“ (SCBE/TBC), финансиран од Европската...

Владата ќе управува со колекторот во Охрид

Премиерот Зоран Заев вчера доцна попладне имал одделни повеќечасовни средби со в.д. градоначалникот на Општина Струга, Мустафа Забзуни, и со градоначалникот на Општина Охрид, Никола Бакрачески, во придружба на нивните...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани