Богослужба за „Светите Козма и Дамјан“ во манастирот во Опеница

Дебарско-кичевската епархија ги известува своите православни верници дека на 14. Јули 2017 година (петок), во манастирот „Св. Козма и Дамјан село Опеница - Охрид, ќе се служи вечерна богослужба и...
Social profiles