Денови на медот во Охрид

Во организација на општина Охрид, Сектор за туризам и ЛЕР , и оваа година се одржа манифестацијата „Денови на мед“.

Од 4 август до 7 август на плоштадот „Крушевска Република“  посетителите  имаа можност повеќе да се запознаат и да го вкусат медот како и да се информираат за останатите пчеларски производи. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани