Дружење  со Елена Ристеска

На 13.04.2024 сабота од 13-14 цасот дружење и презентација на ERA Cosmetics во организација на AS Kreativa Ohrid како дистибутер на ERA Cosmetics и генерален увозник на Jana nails за Македонија и Kikamakeup and beautyacademy како домаќин на истиот настан.

Локација Kikamakeup  Охрид

 

Social profiles