Висок процент на вакцинација кај децата во охридско струшкиот регион

Состојбата со голема кашлица во охридско струшкиот регион стабилна. Се бележи висок процент на вакцинација, во струшко дури 98,8% од децата се вакцинирани со  дитипер и полио, а во охридксиот...
Social profiles