Фото: Ова е крадецот од Стар град Охрид

Ова е крадецот кој ,, оперира” во стариот град Охрид.

Се работи за млад, висок, слаб со темна коса и маица во риги и темни фармерки. Фотографијата е направена од камерите во  ограбените куќи. Жителите апелираат секој кој има било каква информација да пријави во полиција.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани