ФОТО: Улица „7ми Ноември“ добива нов лик

Привршуваат градежните активности на улицата “7ми Ноевмври”.
Деновиве се поставува последнот слој асфалт по што ќе следува хоризонтално и вретикално обележување на улицата.
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани