Фудбалската академија вевчани освои трето место на фестивалот во Црна Гора

Денес топло добредојде и искрени честитки за освоеното трето место на Summer Footbal Fest во Херцег Нови – Црна Гора, упатив до Фудбалската Академија Вевчани, информира градоначалникот Спасе Кочоски.
-Благодарам што нѐ направија горди ѝ во Вевчани се вратија со признание за својот труд и спортски дух – медал.
Поддршката за младите и спортот ќе биде еден од главните приоритети на општина Вевчани, напиша Кочоски.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани