Голем број посетители и многу забава на Охрид вино фест

Во одлична атмосфера и расположение минаа првата и втората  фестивалска вечер на Ohrid wine festival, како предвесник за претстојната летна сезона ветува голема посетеност на Охрид. Многу забава, добро вино и песна.
Синоќа публиката се  забавуваше со  Урбан планет, Некст тајм, Брас брадрс и секако незаменливите Никола Тодороски и Стрезо Стаматовски.

Последната  вечер е резервирана за „Балканико“, групата „АРЕА“ и Влатко Лозановски.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани