ЈП „Билјанини извори“ Охрид домаќин на меѓународниот џудо натпревар

ЈП Билјанини извори Охрид домаќин на меѓународниот џудо натпревар “Струга Опен” 2024 кој се одржа вчера во спортската сала “Билајнини Извори”.  Учествуваа 600 џудисти од три континенти.  Натпреварот го организираше џудо клубот од Струга под покровителство на Џудо Федерацијата на Македонија.
Social profiles