На Охридско лето претставата „Меџик Нешнл“

„Меџик Нешнл“ на Охридско лето Во предворјето на црквата „Св. Софија“ вечер, во рамки на Охридско лето, ќе биде изведена театарската претстава „Меџик Нешнл“.

Станува збор за концертно шоу во режија на Јон Карамитру. Изведбата е на Националниот театар И.Л. Карагиале од Букурешт, Романија.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани