На репертоарот повторно претставата „Чекајќи го Годо”

„Чекајќи го Годо” – Семјуел Бекет, режија Сашо Миленковски, во четврток 16.05.2024 година, почеток во 20.00 часот, карти по цена од 250 денари на билетара!
Играат:
Владимир – Стрезо Стаматовски,
Естрагон – Никола Тодороски,
Лаки – Павел Маслов,
Поцо – Филип Кипровски,
Годо -Ангел Ристоски,
Social profiles