Од утре времена измена на сообраќајот од Пресека до Песочан

„Македонија пат“ соопштува за времена измена на сообраќајот.

Од „Македонија пат“ информирт дека поади изведување градежни работи на патот Кичево-Охрид, од Пресека до Песочан, од утре се воведува времена измена на сообраќај. Сообраќајот ќе се одвива со преминување од една коловозна лента во друга. На патот каде се воведува времената измена е поставена соодветна сообраќајна сигнализација.Режимот на сообраќај ќе траел до завршување на градежните зафати.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани