Привремени вработувања во детските градинки

Општина Охрид четврта годиа во континуитет агажира невработни лица преку програмата „Општинско- корисна работа“ која е дел од поголемиот проект за оддржливи вработувања и се спроведува со поддршка на Агенција...
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани