„Ако јас се прашувам“ – дебата за подобар живот

Спроведувајќи ја кампањата под слоганот „Ако јас се прашувам“, мисијата на ОБСЕ денес  во хотел Милениум Палас одржа дебата вклучувајќи претставници на граѓански организации,локалните самоуправи ,советници,образовни и културни институции ,Агенција...

Полицијата и инспекторите заедно на терен

На иницијатива на градоначалникот Д-р Јован Стојаноски, денеска се одржа состанок на претставници на општинскиот инспекторат и другите надлежни служби со претставници на СВР Охрид предводени од началникот Сашо Смилески....
Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани