Повик за учество на „Тортијада“

По повод одржувањето на традиционалната „Тортијада“ Женски Центар Бисера од Охрид ги повикува сите заинтересирани правни и физички лица да земат учество на манифестацијата, која е од натпреварувацки карактер.

Сите заинтересирани лица можат да се пријават на тел. 075/320-737 лице за контакт Наде Ристеска.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани