Се реконструираат тротоарите на „Туристичка“

Неодамна започна реконструкција на тротоарите на дел од булеварот „Туристичка“, кај музичкото училиште.

После поплаките на граѓаните од овој дел на градот кои пред нецел месец, ги пренесе Охриднет, локалната власт во акција. Тротоарите беа комплетно руинирани. 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани