Стружанец шверцувал санитарија

Запленети кади, џакузи и туш кабини на царинската испостава во Струга.

 

– Поголема количина кади со џакузи, стакла за туш кабини, капаци за WC школки и лајсни и фолии за ламинатни подови, откриени при контрола на стока со потекло од Турција, наменета за увозник од Струга, пријавена за увозно царинење во царинската испостава Струга. Непријавените производи, кои не биле опфатени со царинските документи, се привремено задржани, а против увозникот ќе биде поведена соодветна постапка, информираат од Царинската управа.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани