ВИДЕО: Жителите на Лабуништа и Подгорци со реакција до медиумите

Жителите на Лабуништа и Подгорци струшко  револтирани од медиумите.

Се навредиле дека новинарите нивните села  ги нарекле жаришта  на корона. 

Како демант и револт испратија видео изјава од жител на Подгорци  Самир Муртезоски. 

Видео изјавата ја објавуваме во целост. 

 

 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани