Вооружен грабеж во аптеката „Зегин“ во Охрид

Маскирано и вооружено лице синоќа со закани ја ограбило аптеката „Зегин“ во населбата Горна Влашка маала Охрид. 

Разбојникот со закани од огнено оружје ги побарал парите од вработените, кои во паника преплашени се сокриле во другите простории. Крадецот сам го одзел целиот дневен промет и избегал од лице место. Според информациите на Охриднет,ком  разбојникот избегал со автомобил, кој го чекал пред аптеката. 

Се преземаат мерки за расчистивање на настанот. 

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани