За најмладите претставата „Веселите ѕвончиња“

Под мотото  „Културата расте со децата“ , овој петок – 28.06 2024г .,  со почеток  во 20:00 часот  на бината кај ТЦ Амам ќе настапи модерниот детски, светски бренд „Веселите ѕвончиња“.

Настанот е дел од Програмата за деца на Општина Охрид.

Сите посетители ќе добијат пригоден подарок од Стоби флипс.

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани