Да се дислоцираат пловилата од Каналот Билјанини

Заради довршувањето на  градежните работи на пешачката и велосипедска патека од Билјанини извори до ресторанот “Котва“, потребно е сопствениците на пловните објекти кои се во каналот, да ги дислоцираат. (more…)

Хуманитарен концерт во Охрид

Во рамки на своите хуманитарни активности Црвен крст Охрид преку Клубот на Млади при Црвен крст Охрид организира хуманитарен ПИЈАНО КОНЦЕРТ на кој ќе настапи талентираната  пијанистка Викторија Митеска во класата...

Партијата на пензионерите синоќа во Охрид ја отвори првата Канцеларија

 Партијата на обединети пензионери и граѓани на Македонија (ПОПГМ), вечерва, со пригоден коктел и пријателско дружење, ја отвори првата своја канцеларија надвор од Скопје. (more…)
Social profiles